Free shipping in Belgium and the Netherlands from 60€, for other countries, change language on the right.

Anne's koolhydraatarme en suikervrije bakboek met Steviala

Anne, bekend als @anne.funhealthyfood op Instagram, heeft haar eigen koolhydraatarm suikervrij bakboek uitgebracht, en dat is een mijlpaal om te vieren! Dit boek zit boordevol met meer dan 100 heerlijke koolhydraatarme en suikervrije bakrecepten, waarbij Anne de producten van Steviala heeft gebruikt.

Als ambassadrice van Steviala van het eerste uur, heeft Anne haar passie voor bakken gecombineerd met de producten Steviala om meer dan 100 verrukkelijke koolhydraatarme en suikervrije bakrecepten te creëren. Want koolhydraatarm en/of suikervrij eten hoeft niet saai en moeilijk te zijn. Dit boek is niet alleen bedoeld voor mensen die een koolhydraatarme levensstijl kiezen om af te vallen. Het kan ook een inspiratie zijn voor mensen die slecht tegen (toegevoegde) suikers kunnen, diabetici of mensen die andere medische onderliggende problemen ervaren. 

Door gebruik te maken van Steviala producten, zoals onze natuurlijke zoetstoffen en suikervrije chocolades, kun je genieten van al het lekkers zonder je schuldig te voelen.

Koolhydraatarm suikervrij bakboek

Het boek bevat een mix van oude klassieke recepten van Anne en veel nieuwe creaties, allemaal ontwikkeld met Steviala ingrediënten. Denk aan alles van brownies tot cupcakes tot knapperige koekjes, allemaal zonder toegevoegde suikers of een hoog koolhydraatgehalte. 

Om Anne's prestatie te vieren en jou te verwennen, hebben Steviala en Anne de handen ineen geslagen. De eerste 500 mensen die het boek bestellen ontvangen een speciale kortingscode waarmee je een gratis Steviala witte chocolade reep ontvangt bij jouw eerste bestelling. Wacht dus niet te lang en bestel vandaag!

Dus waar wacht je nog op? Wees niet te laat en bestel vandaag nog het boek. Laat je inspireren door Anne's creatieve recepten, ontdek de zoete wereld van Steviala, en trakteer jezelf op een dosis bakplezier. Bestel nu jouw exemplaar van Anne's bakboek via deze link en begin vandaag nog met het creëren van overheerlijke lekkernijen!

Gefeliciteerd Anne, je mag trots zijn op deze mijlpaal. Op naar het volgende bakboek! En dat je nog jaren met onze Steviala producten mag bakken!